Hulp nodig voor toegang tot de huiseigenaar-login?

Als u problemen ondervindt bij het inloggen op de huiseigenaar-login, kunt u op deze pagina proberen antwoorden op uw vragen te vinden.

 

Inloggen op de website
Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat moet ik doen?

Klik op de "Wachtwoord vergeten" en voer het email adres in dat u gebruikt heeft om uw account aan te maken, en volg de instructies.

Ik heb een nieuw wachtwoord aangevraagd maar geen email ontvangen
  • Check uw spam folder.
  • Zorg ervoor dat u het juiste emailadres hebt ingevuld. U moet het emailadres invullen dat u op uw profiel heeft geregistreerd.
  • Als u de e-mail niet binnen 15 minuten hebt ontvangen, vraag dan een nieuw wachtwoord aan of neem contact op met het Owner Service-team.
Ik heb een e-mail ontvangen met een link om een profiel aan te maken, maar de link is verlopen. Wat moet ik doen?

Klik op "Wachtwoord vergeten" en voer het e-mailadres in dat u aan NOVASOL/dansommer hebt verstrekt. U kunt nu een nieuw wachtwoord aanvragen en uw profiel aanvullen.

Ik ben nieuw bij NOVASOL en wil een account aanmaken, hoe doe ik dat?

Zodra wij uw contract hebben geregistreerd, ontvangt u een e-mail met een link om een Huiseigenaar login aan te maken. Als u deze e-mail niet hebt ontvangen, neem dan contact op met het Owner Service-team.

Inloggen op de app
Hoe kan ik de app voor huiseigenaren downloaden?

U gaat naar de App Store of de Google Play Store, afhankelijk van of u een iPhone of een Android-telefoon heeft. Zoek naar "NOVASOL" om de app te vinden.

Hoe log ik in op de app?

Gebruik hetzelfde e-mailadres en wachtwoord dat u gebruikt om in te loggen op de pagina voor huiseigenaren.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Klik op de link "Wachtwoord vergeten" op de inlogpagina van de app. Zodra u een nieuw wachtwoord hebt ingesteld, moet dit worden gebruikt voor zowel de app als de gebruikelijke web-login.

Ik ben nieuw bij NOVASOL, hoe log ik in op de app?

Indien u de huiseigenaren-login nog nooit gebruikt hebt, dient u uw registratie te voltooien vanuit de e-mail die u heeft ontvangen. Zodra dat is gebeurd, kunt u de app downloaden en inloggen met uw e-mailadres en het wachtwoord dat u hebt aangemaakt.

Neem contact op met de eigenaarsservice voor hulp
Heeft u geen antwoord op uw vragen gevonden?

Neem contact op met ons Owner Service Team via telefoon of e-mail om hulp te krijgen. U vindt de openingstijden en contactgegevens in de voettekst hieronder.

Let op, de contactinformatie is voor eigenaren die hun woning al bij ons verhuren.

Terug naar login